Training – Lezing – Presentatie

You have to learn the rules, and than play better than anyone else! (Albert Einstein)
Training

Levenslang leren lijkt wel een hype; velen spreken er over, velen lijken het te doen, maar weinigen zijn er effectief consequent mee bezig.

Eens van de schoolbanken beland je in de rat race van het leven en is er geen tijd meer voor bijleren. Daar komt nog bij dat de technologie zo snel evolueert dat je al heel snel achteraan hinkt op de jeugdige storm achter je. Het voordeel van de technologische vooruitgang is dat heel veel kennis nu voor het rapen ligt en je dus zelf met wat “googelen” al heel veel informatie bijeen kan sprokkelen. De kunst is dan om uit die info de juiste conclusies te trekken en niet te verdrinken in het overaanbod.

Trainingen zijn hierdoor ook veranderd in de tijd. Weet je nog hoe saai een voorstelling of lezing kon zijn wanneer de ene opsomming na de andere op schoolse manier op je netvlies werd geprojecteerd met een powerpoint. Je kwam buiten met een doffe kop en ging op zoek naar de koffie! Trainers passen zich ook aan aan de nieuwe ontwikkelingen en gaan meer met de aanwezigen in dialoog, lokken uit dat je mee gaat nadenken en dat je met ideeën naar huis gaat. Een training, voorstelling, lezing of presentatie moet inspireren om aan de slag te gaan!

De belangrijkste vraag die je jezelf moet stellen is:

“Wat ga ik morgen anders doen na deze training?”

 

Hieronder vind je enkele teasers. Daag me gerust uit wanneer je denkt dat ik voor jouw publiek zou kunnen helpen. We werken graag iets leuks uit!

  • My first sales training: back to the basics
  • F*ck the client: hoe kan je klanten het zo moeilijk mogelijk maken?
  • Let’s have fun: waarom zou ons leven niet leuk kunnen zijn? Waarom zo’n stress?
  • Hybrid is the new black: Omnichannel retail, een must of een hype?
  • Waarom? De belangrijkste vraag in het leven die je als kind al kende maar vergat!